Naast twee dagen met spannende motorcross wedstrijden worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Het uitgangspunt van de organisatie is om zowel jong als oud een weekend te bezorgen waar met veel plezier op terug gekeken kan worden.

Wat hebben wij ons publiek zoal te bieden?

  • Fietscrossbaan
  • Grote zandbak
  • Diverse springkussens en attracties
  • Schminkteam
  • diverse promotiestands

Zaterdag

Op zaterdagochtend zal er gestart worden met de vrije trainingen waarna aansluitend de tijdtrainingen plaatsvinden. Tijdens de tijdtrainingen zullen de coureurs strijden om de startpositie voor de kwalificatiewedstrijd op zaterdag, de uitslag van de kwalificatiewedstrijd bepaalt de startpositie van zowel de eerste als tweede manche op zondag.  Als afsluiter van de zaterdag zal de eerste manche van de 50 cc en de Wehlse klasse worden verreden. In de Wehlse klasse doen tegenwoordig circa 30 Wehlenaren mee.

Zondag

De zondag begint rond 09:00 uur met de vrije trainingen per klasse. Deze dag staat verder in het teken van spannende wedstrijden waarbij per klasse twee manches worden verreden. Het drukke wedstrijdprogramma wordt afgesloten met de Super finale, deze klasse is uitsluitend voor de beste rijders per klasse en wordt bepaald door de totaaluitslagen van de zondag.

Gedurende het evenement kunt u in onze feesttent terecht voor een drankje en op ons horecaplein kunt u rustig zitten en genieten van zowel de motorcross als versnaperingen van kwaliteit.